Rockabella

Marți, 5 februarie la Control, concertul de lansare al noului material discografic semnat Rockabella.

Clarobscur este un album-concept care parcurge linia fină dintre lumina și întunericul nostru interior. “Cele 10 cântece de pe album explorează suprapunerile conceptelor de libertate și captivitate, iubire și ură, viață și moarte. Fiecare cântec are propria lui poveste însă ele par să se fi născut dintr-un nucleu comun: co-dependența dintre lumină și întuneric. Nu putem înțelege lumina fără să cunoaștem întunericul.” – Teodora, solistă Rockabella.

Formația Rockabella a prins formă în anul 2014, cand fosta solistă a trupei rock-alternativ Evo, Teodora Moroșanu, a revenit pe scena muzicală cu un nou material și o altă abordare într-o cheie atmosferică, cinematică, adult-alternative.

După lansarea EP-ului „A World Outside” și a mai multor videoclipuri, în 2017 Rockabella schimbă ușor direcția, concentrându-se spre a compune muzică în limba română. Cu un proaspăt colectiv de muzicieni profesioniști și talentați (Andrei Ilie – tobe, Șerban-Ionuț Georgescu – bass, Mircea Steriu – chitară și cu Bogdan Moroșanu preluând producția muzicală), noul material promite să fie o experiență intensă, agresivă și fără ocolișuri dar în același timp sensibilă și intimă.

O scufundare spre colțurile întunecate ale vieții noastre interioare.

+

BRUTUS! (50% bar discount after 22.00h)

Date

05 Feb 2019
Expired!

Time

21:00

Cost

10 RON

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.