The Detalis

7 motive pentru care vrei să participi la concertul de lansare The Details:

1) Se lansează primul material discografic “To Charles Dickens and Back”, deja lăudat de artiști precum Henry Rollins, John Densmore (The Doors), Bill Gould (Faith No More), producătorii Beach Boys, Iggy & The Stooges, și lista poate continua.

2) Se lansează un nou videoclip, pentru piesa “Romania is For Sale” .

3) În deschiderea The Details vor cânta tot The Details, în format acustic, pentru prima oară.

4) Toți participanții la concert vor primi EP-ul în format digital.

5) Acesta va fi ultimul concert din București în formulă de 7, ultima reprezentație în care se poate auzi chitara bariton.

6) Vom folosi un nou instrument “ciudat” în premieră, și anume tobele de picioare.

7) Intrarea este 10 RON și băutura este la jumătate de preț.

The Details redă viața muzicii anilor ’60, presărând-o cu armonii bogate, influențe de surf, jazz, avantgarde și dream pop, din care rezultă cea mai frumoasă coloană sonoră pentru cele mai pure și intense sentimente.

Având la bază muzicieni din Coma, Illuminati și Lost Society, proiectul a fost deja lăudat de publicații din străinătate, dar și de membrii unor trupe precum The Doors, The Beach Boys, Faith No More, Big Star, Iggy & The Stooges, Einstürzende Neubauten sau Henry Rollins.

Pregătindu-se pentru lansarea EP-ului de debut înregistrat în Marea Britanie, ce beneficiază de invitați care au lucrat cu Paul McCartney, Bob Dylan, The Beach Boys, și Brian May (Queen), The Details și-au început cariera concertistică la finele anului 2017, având deja la activ concerte de succes în cluburi din București și Cluj, la festivaluri ca Femei pe Mătăsari, Green Sounds Fest (pe aceeași scenă cu The Hives), DokStation Film Fest, Bucharest Christmas Market, Craft Beer Fest, sau Rocanotherworld (Iași), și pe FM, cum ar fi Radio Guerilla, Gold FM, și Radio România Cultural, dar și în Statele Unite, la emisiuni precum Coverville din Colorado sau The Watt From Pedro Show din California, al basistului Mike Watt (Iggy Pop & The Stooges, Sonic Youth, Minutemen).

O prezență plăcută, colorată și asortată (de la cromatica instrumentelor până la costumație), The Details cântă și încântă cu un Power Pop de cea mai înaltă calitate.

Date

Nov 27 2018
Expired!

Time

21:00

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.