Unflicted

Unflicted (alternative rock / post-grunge / stoner) s-a format în august 2015 în București și până în acest moment are la activ EP-ul “Exposed” ce conține 3 piese înregistrate la Studio148, și o multitudine de single-uri ce beneficiază și de videoclipuri, printre care “Loss”, “Aello”, “Hate me!” sau “Corporate side of the moon”, pe lângă un cover-tribut realizat în stilul propriu după “Copilul rebel” de la OCS.

Membrii trupei au o bogată experiență de scenă, acumulată atât în formulă curentă cât și în trupele în care au activat anterior, Unflicted având o activitate concertistica susținută încă de la formare și împărțind scenă cu nume sonore ale muzicii românești și internaționale, precum Coma, Omul cu șobolani, Luna Amară, White Walls sau Karma to Burn, Mother’s Cake și Napoleon. Pe lângă concertele de club și festivaluri trupa este prezentă și în media națională prin apariții live la TV și radiourile de profil, de menționat fiind că “Aello” a fost una dintre cele mai difuzate și cerute piese în 2017 la Radio Guerilla.

Momentan trupa se concentrează pe concertele live, urmând că în viitorul nu foarte îndepărtat să intre în studio pentru înregistrarea unui album full-length.

Membri:  Vlad Pintilie (voce), Claudiu Löffler-Enescu (tobe), Alex Goga (bass) , Vlad Bara (chitară).

Date

04 Dec 2018
Expired!

Time

21:00

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.