Uniforma

Uniforma este o trupă de post-punk/ new wave apãrutã în 2015 la București. Sunetul trupei reprezintă un amestec de “old school punk” aspru și rapid, combinat cu elemente extrem de sintetizate.

Trupa a pornit ca un proiect de studio al lui chitaristului Janin Pasniciuc membru fondator al unor formații precum: AB4, ZEBRE, DEKADENS, precum și colaborator PARTIZAN, THE DIVISION OF JOY, ENDLESS ZONE, KONQISTADOR (US). Evident, numele trupei este inspirat de uniformele școlare – obligatorii pe timpul dictaturii lui Ceaușescu.

Deasemenea, Janin are colaborãri din postura de inginer sunet / producător pentru Michale Graves (ex- MISFITS), David J (ex-BAUHAUS), Konqistador (US), Molotov Cocktail (SUA), Ecstasy of Uriel (CA), Alexandrina (RO), Vița de Vie (RO), Hara (RO), Avenue (RO), The Amsterdams (RO), E.M.I.L (RO), Niște Bãieți (RO), Steaua de Mare (RO), Pistol cu Capse (RO) sau Oliver (RO).

La începutul lui 2016, după finalizarea câtorva piese în studio, formația intră în sala de repetiții cu toboșarul DAN ANDREI MODREA aka ‘X-U” (Recycle Bin, Dead Ceaușescus, Niște Bãieți). După câteva apariții live , douo-ul Uniforma se transformă în trio partea de chitară bass fiind asigurată de MARIUS MIREA ,membru fondator al trupelor: Bere Gratis , Asha sau Avenue.

În 2018, uniformele intră în studioul lui ANDREI DINESCU (STEAUA DE MARE, IMPEX, ZEBRE) și mixează primul album : DRISTOR TRANZISTOR. Discul este o colecție de muzici și faze semnate în mare parte de Janin , alături de care apar și prieteni mai vechi în postura de coautori: RODION ROȘCA (RODION G.A) SORIN CHIFIRIUC (CURTEA VECHE, IRIS , SFINX, ROATA) sau PAUL “PAMPON” NEACȘU ( VOLTAJ). La părțile de mix pe lângă Andrei au fost ajutați și de ALEX CORLAN (HELEN). Materialul este trimis la sfârșitul anului 2018 în Vancouver fiind masterizat de GEORGE BADEA aka “FOBEE” (KAPELA). Coperta discului a fost desenată în stil doodle art de băiatul lui Janin: MATEI PASNICIUC.

Line-up
Janin Pasniciuc: voce/ chitara
Marius Mirea: bas
Dan Andrei Modrea: tobe

+

twitter.com/uniformaband
facebook.com/uniformaband

Tags:

Date

Apr 09 2019
Expired!

Time

21:00 - 23:00

Cost

10 RON

More Info

FACEBOOK EVENT

Location

Control Club
Control Club Bucharest Romania 010141
Category
Control Club

Organizer

Control Club
Email
info@control-club.ro
Website
https://www.facebook.com/clubcontrol/
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.