URMA. Invitati: Satellites la BT Live

BT Live prezintă
URMA
Invitați: Satellites

open doors: 20.30h
Intrare: 30 lei
Biletele vor fi disponibile online în avans, pe Eventbook.ro și la intrare, în seara evenimentului, în limita locurilor rămase disponibile.

***************************
URMA, una dintre cele mai valoroase reprezentante ale alternativului românesc, revine pe scena din Control cu un show care celebrează cei 15 ani de carieră printr-un setlist ce reunește single-urile care i-au consacrat cu piesele de pe următorul material discografic, intitulat ”inima!ism”.

Cu o evoluţie constantă, marcată de succes, URMA a îmbogăţit scena rock-ului alternativ românesc cu 4 albume de studio remarcabile, „Nomad Rhymes” (2004), „Anger is a Gift” (2005) şi „Trend Off” (2007), ”Lost End Found” (2013), dar şi cu apariţii live fascinante, încărcate de emoție.

Trademark-ul sonor al trupei URMA a fost amprentat de prezența instrumentelor de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta, care completează îmbinarea armonioasă a chitarilor acustice.

www.facebook.com/urmabook
www.urma.ro

****************
Mixul dinamic şi imprevizibil de noise pop & indie rock ce te îmbie la dans, descrie povestea muzicală a duo-ului clujean Satellites, care îi are ca protagoniști pe Cosmin (fondatorul trupei – chitară şi voce) şi Chap (tobe).
La finalul anului 2016, Satellites au lansat EP-ul Inhale, care poate fi ascultat pe pagina de Soundcloud a trupei.


www.facebook.com/Satellitesofficial

++++++
În toamna anului 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro

Tags:

Date

22 Feb 2018
Expired!

Time

21:00 - 23:15

More Info

Facebook Event
Category
Facebook Event

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.