Vama

Joi, 8 martie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita in Club Control din Bucuresti sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA! Primele 100 de bilete costă doar 75 de lei, apoi biletele vor costa 85 de lei și 100 de lei la intrare!

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-concert-vama-in-control-31311/

Un concert Vama este o experienţă specială. Trupa şi-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila si al trupei, traieşte, vibrează şi iubeşte!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:
– 75 lei – primele 100 de bilete
– 85 lei in presale
– 100 lei la intrare

Club Control: Strada Constantin Mille 4, București
Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM

Date

Mar 08 2018
Expired!

Time

21:00 - 23:00
Category

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.