Zoli Toth

Zoli Toth prezintă primul său proiect solo: Home Alone, one man show.

Proiectul Home Alone este unic datorită instrumentelor folosite (sintetizatoarele analogice, tobele clasice, butoaie, tigăi, jenţi de maşină şi vibrafonul ), precum şi a genului muzical propus de către artist.  Sunetele variate ale instrumentelor prezente pe scenă duc la o combinaţie de timbre muzicale rar auzite într-un concert.

Pentru prima data în Romania un artist își asumã responsabilitatea de a crea un “one man show” având la bazã mai multe sintezizatoare analogice, instrumente de percuție neconvenționale, tobe și vibrafon.

Chiar dacă nu putem vorbi despre un gen muzical în sine, putem spune că experienţa lui Zoli se simte în armoniile provenite din muzica clasică, liniile melodice narative, soundul industrial şi electro, iar ritmul pieselor foarte divers, de la lent la alert, fac evenimentul să devina un show modern și de avangardã.

Zoli Toth este unul dintre cei mai respectați artiști din România, fiind recunoscut pentru show-rile spectaculoase pe care le crează. Experieta lui este vastă având la activ peste 1000 de concerte în Romania și străinatate. De numele lui se leagă proiecte ca Sistem, Dosarele BACH, Titanum sau Cantus Mundi. Dacă ar fi să asociem câţiva artişti internaționali cu ceea ce propune Zoli TOTH, ar trebui să îi enumerãm pe: Orbital, Kraftwerk sau Nils Frahm.

Date

19 Feb 2019
Expired!

Time

21:00

More Info

FACEBOOK EVENT
Category
FACEBOOK EVENT

Submit a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.