A sosit momentul ca Burger Van -primul food truck adevărat din Bucureşti- să se lanseze oficial. Şi ce ocazie este mai potrivită decât Ziua Americii? Te aşteptăm ălaturi de noi pe teresa de la Control Club pe 4 iulie de la ora 19:00 pentru a degusta cele cinci feluri de burgeri pe care îi avem pregătiţi. Gurmanzii neaventuroşi vor putea să se bucure de Honest Burger sau de clasicul Royal w. Cheese, iubitorii de legume vor avea Tree Hugger, iar cei care caută senzații culinare diferite vor putea să încerce PBJ Time, Cheesy Chestburster sau sosul Bacon Jam.

Pentru că este o ocazie specială, primii 50 de burgeri vor fi gratis. Departe de fum, petrecerea se prelungește înăuntru, unde veți putea pune în mișcare tălpile pe ritmurile propuse de Street Gems w TZUC & HEION (în sala mică) şi Luger & Profet (în sala Berlin).

Vineri, Ora 19:00

Intrare- Gratis.

Line-up:

Street Gems w TZUC & HEION (sala mică)

Luger & Profet (sala Berlin)

Burgers & American Spirit (terasă)

Despre Burger Van

Burger Van este primul food truck adevărat din Bucureşti. Inspirat de scena mâncării urbane şi a food truck-urilor din Londra, Paris şi Berlin, Burger Van este prima rulotă alimentară care va fi mereu în mişcare. Fiecare produs din meniu este pregătit cu pasiune, iar ingredientele sunt întotdeauna proaspete, pentru a satisface şi cele mai exigente cerinţe culinare ale tânărului urban. Astfel vei descoperi că este posibil să te bucuri şi în România de mâncare gourmet la preţuri de fast-food.

Ne propunem totodată să creăm un concept de food truck responsabil cu mediul şi consumatorii. Astfel, carnea este luată de la furnizori în fiecare zi şi nu este nicioadată congeletă, chiflele moi şi demi-dulci sunt livrate dimineaţa, iar legumele sunt obţinute pe cât se poate de la producători locali. La Burger Van poţi savura toată suculenţa unui burger fără să te simţi că mănânci nesănătos, pentru că ingredientele sunt întotdeauna proaspete şi pline de proprietăţi nutritive.

Caută-ne după 7 iulie pe străzile din Bucureşti!

www.burgervan.ro

www.facebook.com/burgervanbucuresti

Share This