Andrei Bucureci (Intimidatah) este membru fondator al trupei electro-fusion Crowd Control, alaturi de fratii “minune” Razvanescu si Coshmelin. Dupa ce a cochetat cu artele vizuale si journalismul muzical, solistul spoken-word se concentreaza pe muzica si design, incercand sa faca o punte intre sunete vizuale, electro retro si Noul Val (de ce doar el stie). Un alt tel este sa construiasca o comunitate a producatorilor si muzicienilor independent din zona sud-centrala-estica a RO.

In mod normal poate fi surprins ascultand Bad Brains si The Bug incercand sa suprapuna piese de la cele doua entitati muzicale.

Filosofia sa viata este “rubrica principal pe ziua de azi – ai grija cum aterizezi nu cum cazi!” iar daca ar fi sa se caracterizeze prin 3 cuvinte acestea ar fi: Loud Blood Youth!

 

Ce ai ascultat zilele astea?

 

Sunt innebunit dupa ultimul Rangleklods – Straightjacket. Cred ca este cel mai ascultat album al meu din 2015: de minim 50 de ori. Oricand as da 44 de minute din viata pentru ce au de spus cei doi danezi.

 

Ce ai citit zilele astea?

 

Citesc acum “Supunere” de Michel Houellebecq, dar inca imi fac o parere despre el. Am terminat acum cateva saptamani “Arta de a nu scrie un roman” de Jerome K. Jerome. Acesta a fost chiar fain, mi se pare ca in Romania daca faci muzica intr-o trupa se poate aplica foarte usor “Arta de a nu inregistra un album.”

 

Ce ai văzut zilele astea?

 

Ultimul film documentar a fost Everyday Sunshine cu povestea uneia din trupele mele favorite, Fishbone. Si acum urmeaza Stilyagi – Hipsters despre miscarea ruseasca din 1955 a acestui trend.

 

Unde ți-ar plăcea să locuiești?

 

In afara de Bucuresti-Babylon? Probabil in Berlin. Dar nu ar strica nici ceva mai insorit si cu o clima constanta, un Kingston JA sau Nisa.

 

Care este ocupația ta preferată?

 

Sa ascult muzica, sa scriu muzica si despre muzica, sa admir si dezbat arta vizuala, dar nu exclusiv. Imi plac documentarele si in curand voi incepe sa documentez si eu la propriu. Deci, va fi in curand ocupatia mea favorita!

 

Ce calități apreciezi la un bărbat?

 

Pai, daca tot ziceam de trupele favorite as mentiona Bad Brains. HR – Human Rights vocalul lor este unul dintre oamenii pe care ii apreciez. Apreciez un barbat care se poate da peste cap dintr-o singura saritura pe scena. Unul care nu se limiteaza la scena ca fiind un perimetru unde sa cante, tipe si gesticuleze. Unul care sa faca sincer crowd surfing, pogo sau sa se lase legat de un scaun langa microfon pe scena.

 

Dar la o femeie?

 

Sa coleze bine!

 

Care sunt numele tale preferate?

 

Gil, Scott, Heron.

 

Câte persoane încap în liftul tău?

 

Maxim opt. Cate persoane erau in prima mea trupa – Tunesinnaourheads.

 

Care este motto-ul tău?

 

“Rubrica principala pe ziua de azi, ai grija cum aterizezi, nu cum cazi!” CC Intimidatah

 

Care este cea mai valoroasă posesie de-a ta?

 

O tulceanca. Si apoi Crowd Control.

 

Ce regreți cel mai mult?

 

Sans regrets. (Ca au murit Jacques Brel si Edith Piaf!)

 

Care sunt eroii din viața ta?

 

Gil Scott-Heron, The Spaceape, The Bug, Roger Robinson.

 

În ce personaj istoric te regăsești cel mai mult?

 

Cacofonix din Asterix si Obelix.

 

Dacă ai putea schimba ceva în jurul tău, ce anume ar fi?

 

Planeta.

 

Ce înseamnă pentru tine fericirea?

 

Colaje si sintezatoare.

 

Care este cea mai mare realizare a ta de până acum?

 

Sa arat drumul unei fete catre metroul Aparatorii Patriei si GAME OVER REMIXED. Cand va iesi LOUD BLOOD YOUTH, acesta va fi urmatoarea realizare!

 

Ce anume te caracterizează?

 

Perseverenta si rabdarea.

 

Unde ești acum?

 

Pe Planeta Maimutelor!

 

Ai vreun mentor sau cineva care să te fi inspirat de-a lungul timpului?

 

Pentru perseverenta Roger Robinson, pentru creativitate Kevin Martin aka The Bug si pentru faptul ca nu s-au cumintit deloc, Bad Brains.

 

Cati oameni incap acum in liftul tau?

 

Acum doar 4 live! 5 cu Rodi aka Rodion GA!

Share This